Heidelberg Speedmaster SX

Snelheid en kwaliteit met de Speedmaster SX

Quadraat heeft een investering gedaan in een nieuwe Speedmaster SX in combinatie met een chemievrije plaatbelichter van het gerenommeerde merk Heidelberg. De Speedmaster SX, een 5-kleurenpers op het 50 x 70 cm formaat, laat zich razendsnel instellen doordat het digitale ontwerp uitgelezen wordt en daarmee allerlei instellingen automatisch worden gedaan.

Perfecte afdruk door ISO-standaard

Quadraat produceert volgens de ISO-normering. Een geavanceerd meetsysteem bewaakt de kwaliteit van het drukbeeld en stuurt deze richting de vaste waarden binnen de ISO-standaard. Een goed voorspelbaar drukbeeld van hoge kwaliteit is het gevolg.

Nog duurzamer

Bij oudere machines worden veel instelvellen gebruikt om een mooie afdruk te krijgen. Bij deze moderne machine wordt na een klein aantal vellen al een perfecte afdruk gemaakt. Omdat de Suprasetter, een zeer milieuvriendelijke plaatbelichter, geheel chemievrij de drukplaten ontwikkelt en doordat de nieuwe drukpers bijna geen afval produceert is Quadraat nog duurzamer gaan produceren.

Rendabel door korte insteltijden

Door de korte insteltijden kan Quadraat rendabel werken met zeer concurrerende prijzen. Met deze nieuwe machine worden de insteltijden met meer dan 50% gereduceerd.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl