Printen op rubber

SLEEVES

Een sleeve is een kartonnen wikkel, hoes of huls die om een product of verpakking wordt bevestigd of geplakt. Denk bijvoorbeeld aan de sleeve om een pakje kauwgom, een bonbondoosje of toetjes.

Met de juiste bedrukking geven ze een mooie en luxe uitstraling aan het product. Maar ook productinformatie, logo en boodschap kunnen op de sleeve worden verwerkt. Sleeves zijn er in vele soorten, vormen en maten. Bovendien kunnen we technieken toepassen die de sleeve nog meer luxe uitstraling kunnen geven.

Stansen

Met een stans wordt een uitsnede gemaakt in de sleeve. Op die manier worden creatieve toepassingen mogelijk zoals het inklemmen van een artikel, zoals de lepel in het voorbeeld.

Präge

Een präge is een veredelingstechniek waarbij een 3d wordt verkregen voor tekst, logo of een afbeelding. In het voorbeeld is het bijzondere effect duidelijk zichtbaar.

Lamineren

Een sleeve verpakking kan worden gelamineerd in glans of mat. Dit geeft de sleeve niet alleen een mooie uitstraling, maar ook extra bescherming tegen vocht en vuil.

Alle vormen en bewerkingen van sleeves voor uw eigen product kunnen wij voor u toepassen en produceren.

Wilt u meer informatie en inspiratie maak dan een afspraak met Jacqueline Ram of Miranda Heijkoop, zij helpen u met veel plezier aan creatieve oplossingen.

Thermodruk afbeelding

Sleeve met toepassing

Thermodruk tekst

Sleeve met stans

Thermodruk tekst

Sleeve met präge

Recycled kraftpapier

Recycled kraftpapier

Zoals de naam al aangeeft kent de oorsprong van recycled kraftpapier, 100% recyclede bestanddelen. De meest bekende is misschien wel die van de drinkpakken van Tetra pak.

Lees meer
Graspapier

Graspapier

Door een mix te maken van 50% hooi (zongedroogd gras) en 50% FSC-gecertificeerd papier ontstaat er bijzonder duurzaam eindproduct.

Lees meer
Zipper wall

Zipper wall

Een Zipperwall is een gebogen displaywand met stretchdoek. Ze zijn geschikt als beurswand of als achtergrond bij een presentatie.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl