Onze diensten

Door te investeren in techniek en kennis bieden wij het beste op het gebied van drukken, printen, afwerken en handling. Van technisch concept tot eindproduct. Standaard producties maken wij speciaal door dat extra stukje aandacht, specials zijn voor ons standaard door alle technische mogelijkheden.

Drukken & printen

Print is een zeer belangrijk communicatiemiddel en een eerste indruk wordt maar één keer gemaakt. Onze volledig geautomatiseerde drukmachines en printers zorgen voor een gestroomlijnde productie, consistente kleuren en een perfecte afdrukkwaliteit van uw huisstijl en promotiedrukwerk.

Afwerken & veredelen

Met technieken zoals vouwen, rillen, brocheren, wire-o binden, stansen, perforeren, pregen of het aanbrengen van een kraslaag of geurinkt maken we een functioneel eindproduct. We verfraaien producten door ze te lamineren, foliedrukken, spot-uv lakken en 3d lakken.

Grootformaat printen

Wij printen grootformaat producten geschikt voor binnen en buiten. De speciale inkten zijn UV bestendig en kunnen tegen weer en wind. De digitale UV printtechniek zorgt ervoor dat materialen zoals papier, kunststof, hout, metaal, steen, rubber en textiel bedrukt kunnen worden.

Contoursnijden & frezen

Door een Zünd snij & freestafel kunnen we aan bijna alle materialen een vorm geven. We frezen materialen als kunststof, hout, plexiglas en metaal. Papier, vinyl, rubber en textiel worden gesneden. Door gelijktijdig te snijden en te rillen kunnen we golfkarton en vouwkarton bewerken.

Signing & montage

Voor een complete aankleding van een winkel, bedrijfspand en vervoersmiddel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij meten alles in, maken de werktekening en zorgen voor de montage. Denk hierbij aan displays, gevelbelettering, banners, vlaggen, geprint behang, kunststof platen en stickermateriaal.

Handling & logistiek

Quadraat verzorgt ook voor de afhandeling van uw printproducties. Zo vullen wij enveloppen, dozen of kokers voor direct mail campagnes en verzorgen wij de postale verzending met aantrekkelijke portotarieven. Ook uw voorraad van bestelde producten is bij ons in goede handen.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl

KVGO

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie, gedeponeerd onder nummer 8/2011 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam.