Portfolio

Bekijk onze portfolio met grafische producten: huisstijlen, reclame-uitingen, POS producties, direct mails, signing en overige communicatiemiddelen.

Thermodruk

Thermodruk is een reliëfdruk waarbij tekst of beeld op het drukwerk komt te liggen. Deze vorm van drukwerkveredeling wordt ook wel paramount genoemd.

Foliedruk

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Totem display

Een totem is een speciaal soort display met een opvouwbaar systeem aan de binnenzijde en tevens eenvoudig op te zetten tot een mooie grote display.

Printen op rubber

Doordat rubber goed te printen is en we het kunnen contour-snijden, zijn er veel mooie producten te maken.

Bamboehout printen

Geprint en gefreesd bamboe is erg fraai en heel stevig. De mooie eigenschappen van het hout zien we terug in de afdruk.

Easydot zelfklevend

Een mooi zelfklevend materiaal dat geen lijmresten achterlaat. Dit zelfklevende vinyl is heel makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

Ringband klein aantal

Bij kleine tot middelgrote oplagen is het prijstechnisch interessanter om reeds bestaande ringbanden te voorzien van een bedrukking.

Waaiers

De bedrukte waaier is niet alleen een mooie manier van reclame maken, maar hij is ook nog eens heel functioneel.

Mounten

Achteraf zelfklevend maken van papier of kunststof heet mounten. We brengen een zelfklevende laag aan op materiaal dat uit zichzelf niet zelfklevend is.

Printen op kunststof

Met de offset druktechniek, de digitale druktechniek en UV printing kunnen veel verschillende kunststoffen bedrukt worden.

Printen op golfkarton

Het mooi wit gestreken golfkarton geeft een prachtige afdrukkwaliteit. Golfkarton laat zich daarnaast ook goed rillen en contoursnijden.

Steigerhout printen

Printen op steigerhout geeft een heel mooi effect. De grove en stoere eigenschappen van het hout zien we terug in de afdruk.

Kanaalplaat printen

Het materiaal is erg licht van gewicht en er bevinden zich luchtkanalen tussen het dunne kunststof waardoor het makkelijk te bewerken is.

Displays

Displays worden gemaakt van karton, golfkarton of kunststof. Het aantal en het formaat bepaalt de beste productiemethode en het te gebruiken materiaal.

Kunststof standaard

Het voordeel van een kunststof baliestandaard is de duurzaamheid. Het kunststof materiaal gaat jarenlang mee en is vuilafstotend.

Lifesizers

Grootformaat displays moeten opvallen en functioneel zijn. Van welk materiaal we de lifesizer maken is afhankelijk van de toepassing.

Magneetstickers

De magnetische folie hecht uitstekend op metalen ondergronden en kan zonder beschadigingen ook weer makkelijk verwijderd worden.

Printen op leer

Veel verschillende materialen kunnen worden geprint, zelfs leer. Met wit en full colour kunnen we bepaalde delen een zichtbare structuur geven.

Printen op hout

Printen op hout kan heel breed ingezet worden. Een douglas houten statafel kan bijvoorbeeld geprint worden en wel 15 jaar buiten staan.

Printen op tegels

Een mooie special is het printen van tegels. Door vele lagen kleur over elkaar te printen wordt een mooie volle afdruk bereikt, ook op poreus beton.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl

KVGO

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie, gedeponeerd onder nummer 8/2011 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam.