Printen op rubber

FOLIEDRUK

Bij Quadraat streven we ernaar om onze klanten een breed aanbod in druktechnieken te bieden. Foliedruk zorgt voor een bijzondere of luxe uitstraling waardoor een product meer opvalt, nauwelijks na te maken is of vooral goed past bij het bedrijfsimago.

 

Foliedruk

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren. U kunt zich voorstellen dat dit een spectaculair effect geeft.

Toepassingen

Foliedruk wordt met name gebruikt om drukwerkproducten een luxe en opvallende uitstraling te geven. Vormen, afbeeldingen en tekst krijgen met foliedruk net dat extra accent.

Het kan worden toegepast op o.a.

  • Boekomslagen
  • Verpakkingen
  • Wijnetiketten
  • Wenskaarten
  • Visitekaartjes
  • Eigenlijk alles wat je een luxe uitstraling wilt geven.

Waardedocumenten

Foliedruk is bij uitstek geschikt voor officiële documenten zoals diploma’s, certificaten en andere waardedocumenten.

Techniek foliedruk

Onder hoge druk en een temperatuur van zo’n 130°C wordt door middel van een magnesium cliché of messing stempel het dunne folie aangebracht.

Voorbeelden foliedruk

Foliedruk kleurfolie
Foliedruk kaartjes
Foliedruk mailing
Foliedruk voorbeeld
Foliedruk envelop
Puzzel printen

Puzzel printen

Breng uw boodschap op effectieve wijze over door deze te printen op een puzzel. Heeft uw klant of prospect uw puzzel in elkaar gelegd dan zal men u niet snel meer vergeten.

Lees meer
Product omplakken

Product omplakken

In kleine oplagen is het mogelijk om bestaande producten opnieuw te beplakken en er zo een eigen uitstraling aan te geven.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl