mounten

Mounten

Het achteraf zelfklevend maken van papier of kunststof heet mounten. We brengen doormiddel van een speciale machine een zelfklevende laag aan op diverse materiaalsoorten die uit zichzelf niet zelfklevend zijn. Deze bewerking geeft heel veel mogelijkheden.

Meerdere lagen papier geplakt

Denk bij mounten aan de mogelijkheid om 3 lagen papier op elkaar te plakken voor speciale visitekaartjes. Maar ook bij stickers die aan twee zijden bedrukt zijn, maar niet mogen doorschijnen. Ook grote platen kunnen zo op een eenvoudige manier zelfklevend gemaakt worden.

Mounten

Plakken van verschillende lagen papier

Zomerse promotionele producten

De zomer is voor de meeste mensen het favoriete seizoen. Lekker weer en lange dagen zorgen ervoor dat mensen veel en vaak buiten zijn.

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl