acrylaat of plexiglas met dekwit

Printen op acrylaat

Bij transparante materialen kan heel mooi gespeeld worden met dekwit. Zonder deze dekkende witte inkt is de bedrukking transparant en licht-doorlatend en met deze inkt is hij dekkend. Zo kunnen creatieve ontwerpen gerealiseerd worden op acrylaat of plexiglas tot wel een paar centimeter dik.

Helder, melkwit of gekleurd plexiglas

Op glashelder, melkwit of gekleurd acrylaat (plexiglas) kunnen de mooiste ontwerpen of foto’s geprint worden en met afstandhouders worden bevestigd. Maar we kunnen deze materialen ook contour-frezen, waardoor we de meeste uiteenlopende vormen aan het materiaal kunnen geven.

Printen op plexiglas

Printen op acrylaat

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Quadraat is klaar voor AVG

De nieuwe strengere privacywetgeving, de zgn. AVG, is vanaf 25 mei a.s. van kracht. Lees hier hoe wij u helpen aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl