acrylaat of plexiglas met dekwit

Printen op acrylaat

Bij transparante materialen kan heel mooi gespeeld worden met dekwit. Zonder deze dekkende witte inkt is de bedrukking transparant en licht-doorlatend en met deze inkt is hij dekkend. Zo kunnen creatieve ontwerpen gerealiseerd worden op acrylaat of plexiglas tot wel een paar centimeter dik.

Helder, melkwit of gekleurd plexiglas

Op glashelder, melkwit of gekleurd acrylaat (plexiglas) kunnen de mooiste ontwerpen of foto’s geprint worden en met afstandhouders worden bevestigd. Maar we kunnen deze materialen ook contour-frezen, waardoor we de meeste uiteenlopende vormen aan het materiaal kunnen geven.

Printen op plexiglas

Printen op acrylaat

Reclame & print

Het materiaal is erg licht van gewicht en er bevinden zich luchtkanalen tussen het dunne kunststof waardoor het makkelijk te bewerken is.

Huisstijl

De uitstraling van uw pand geeft de bezoeker meteen een eerste indruk van het bedrijf. Wij verzorgen het inmeten, de productie en de montage van gevelreclame.

Verpakkingen

Quadraat heeft zich ontwikkelt tot een specialist in het maken van dozen en verpakkingen. Van het vervaardigen van de werktekeningen tot aan het eindproduct.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl