waaiers

Waaiers

Met behulp van bus-schroeven worden verschillende bladen aan elkaar bevestigd. Doormiddel van stansen of contour-snijden wordt de juiste vorm gegeven aan de waaiers. Het is niet alleen een mooie manier van reclame maken, maar de bedrukte waaier is ook nog eens heel functioneel.

Waaiers printen in verschillende formaten

Doordat waaiers bestaan uit losse bladen kunnen we van hele kleine tot hele grote producten maken en met allerlei verschillende materialen. Zo hebben we een kunststof waaier gecreëerd die, in een vochtige omgeving, per blad laat zien in welk stadium een appel zit tijdens het groeiproces.

Waaiers
Waaier met busschroef

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Quadraat is klaar voor AVG

De nieuwe strengere privacywetgeving, de zgn. AVG, is vanaf 25 mei a.s. van kracht. Lees hier hoe wij u helpen aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl