Printen op rubber

Corona stickers en balieschermen

Om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan moeten ondernemers zorgen dat ze binnen hun bedrijf de nodige maatregelen nemen. Bij Quadraat leveren we verschillende producten die u daarbij kunnen helpen.

 

Corona stickers

Met onze corona stickers geeft u eenvoudig de route en regels aan in uw winkel, restaurant of andere ruimte waar veel mensen in en uit lopen. Zeker nu de meeste maatregelen worden versoepeld wordt dit alleen maar belangrijker.

Onze corona preventiestickers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals vloerstickers, vloerpijlen en waarschuwingsstickers.

Baliescherm

Balieschermen beschermen uw medewerkers tegen besmetting met het coronavirus. Het virus wordt vooral verspreidt via niezen en hoesten, de schermen houden de druppeltjes tegen. Ze zorgen ervoor dat persoonlijk en toch veilig contact mogelijk is met klanten. Onze balieschermen zijn gemaakt van plexiglas, licht materiaal dat goed is te reinigen.

Voor meer informatie over formaten en prijzen kunt u contact opnemen met Jacqueline Ram of Miranda Heijkoop.

 

Foliedruk kaartjes

Corona preventiestickers

Foliedruk kaartjes

Balieschermen

Meer signing

Totem display

Totem display

Een totem is een speciaal soort display met een opvouwbaar systeem aan de binnenzijde en tevens eenvoudig op te zetten tot een mooie grote display.

Lees meer
Bamboehout printen

Bamboehout printen

Geprint en gefreesd bamboe is erg fraai en heel stevig. De mooie eigenschappen van het hout zien we terug in de afdruk.

Lees meer
Easydot zelfklevend

Easydot zelfklevend

Een mooi zelfklevend materiaal dat geen lijmresten achterlaat. Dit zelfklevende vinyl is heel makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl