Over Quadraat

Wij richten ons op drukken, printen, grootformaat printen en sign. Een familiebedrijf met een open communicatiestructuur dat een breed aanbod aan grafische producties verzorgt. Van concept tot eindproduct met net dat extra stukje aandacht.

Wie zijn wij?

Quadraat is een familiebedrijf, met al meer dan 120 jaar ervaring, dat zich van een traditionele drukkerij heeft ontwikkeld tot een full-service printmedia bedrijf. Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Onze open en eerlijke manier van werken zorgt voor een langdurige samenwerking met onze relaties.

Wat doen we?

Door te investeren in techniek en kennis bieden wij het beste op het gebied van drukken, printen, afwerken en handling. Van technisch concept tot eindproduct. Standaard producties maken wij speciaal door dat extra stukje aandacht, specials zijn voor ons standaard door alle technische mogelijkheden.

Onze producten

Huisstijlen, reclame-uitingen, POS producties, direct mails, signing en overige communicatiemiddelen behoren tot ons brede aanbod van grafische producten. Veel soorten materiaal zoals papier, zelfklevend vinyl, kunststof, hout, metaal, steen, rubber, leer en textiel kunnen wij bedrukken en afwerken.

Duurzaamheid

Binnen al onze activiteiten staat duurzaam ondernemen centraal. Onze complete productiehal is voorzien van LED verlichting en wij maken uitsluitend gebruik van groene stroom. Onze verregaande automatisering zorgt voor een chemievrije productie en een bijna totale reductie van afval. Het afvalpapier en de aluminium gebruikte drukvormen worden ingezameld en nagenoeg 100% recycled.

Certificering (FSC®)

Onze onderneming is FSC® gecertificeerd. FSC® (Forest Stewardship Council) staat voor verantwoord beheer en behoud van bossen. Papierproducten afkomstig uit een FSC® gecertificeerd bos dragen het FSC® label. Om zeker te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd.

FSC

FSC certificaatnummer
CU-CoC-805712-D36

Robin Bremer

Commercieel Directeur

Paul Jacobs

Financieel Directeur

Marcel Jacobs

Technisch Directeur

Caroline Jacobs

Ordermanager

Margit Martijn

Ordermanager

Jacqueline Ram

Verkoop

Cindy Nieuwburg

Directiesecretaresse

Sylvain Verheij

Manager DTP studio

Walter Bravenboer

DTP

Jeroen van Hengel

CTP

Arie Confurius

Productieleider

Pascal Jacobs

Productieleider

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl

KVGO

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie, gedeponeerd onder nummer 8/2011 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam.