Blog

Wij houden u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Tips en toepassingen om u te inspireren en informeren en waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wij delen deze maandelijks in onze nieuwsbrief. Mis niets en vul het formulier hiernaast in

* U kunt altijd uw gegevens inzien en wijzigen of zich afmelden voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Agfa Mira

Agfa Mira

Alweer enige tijd hebben wij ons georiënteerd op de printermarkt. Door de jarenlange ervaring die wijzelf hebben opgebouwd kennen …

Bureaukalenders

Bureaukalenders

Bureaukalenders zijn een populair relatiegeschenk, vooral omdat ze niet snel worden weggegooid.

Pak uit met Kerstmis

Pak uit met Kerstmis

Kerstgeschenken hebben een hoge attentiewaarde en met de verpakking volledig in uw huisstijl presenteert u zich herkenbaar en professioneel.

Print op bestaande producten

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Drukwerkveredeling

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Quadraat is klaar voor AVG

Quadraat is klaar voor AVG

De nieuwe strengere privacywetgeving, de zgn. AVG, is vanaf 25 mei a.s. van kracht. Lees hier hoe wij u helpen aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl

KVGO

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie, gedeponeerd onder nummer 8/2011 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam.