Printen op rubber

KERSTKAARTEN EN RELATIEGESCHENKEN

De feestdagen staan voor de deur en traditiegetrouw is dit de tijd van kerstkaarten en geschenken voor klanten, personeel en andere relaties.

U wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden. Bent u geïnspireerd? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden die onze technieken voor u te bieden hebben.

Gepersonaliseerde wijnkisten

Een kist met goede wijn is altijd een goed geschenk. Wel jammer dat de bijbehorende kaart al snel weg is en niemand meer weet van wie die heerlijke wijnen toch afkomstig zijn geweest. Voor een gepersonaliseerde wijnkist voorzien wij het deksel van uw naam, logo, wens en/of boodschap. We kunnen zelfs de naam van de ontvanger, als variabele, in de kistdeksels verwerken. Zo weet u zeker dat u in beeld blijft als schenker. In ieder geval tot de wijnfles open gaat.

Verpakkingen en cadeaupapier voor de feestmaand

(Verzend)verpakkingen speciaal voor uw (relatie)geschenken verhogen de attentiewaarde en dragen in belangrijke mate bij tot merkbeleving. Een interieur op maat houdt het geschenk niet alleen netjes op z’n plek, maar zorgt ook voor een mooie presentatie.

Wij ontwerpen, snijden en printen uw verpakking van kleine tot hele grote oplagen. Daarnaast kunnen wij ook uw bestaande verpakkingen inprinten.

Meer over verpakkingen leest u hier.

Cadeaupapier

Uw eigen unieke cadeaupapier met logo in speciaal design voor de feestdagen is als een visitekaartje. Niet alleen als verpakking voor uw relatiegeschenken, maar ook om aankopen van uw klanten in te verpakken.

Minimale oplage is 500 vel.

Kerstkaarten met folie- of thermodruk

Uw zakelijke kerstkaart krijgt extra glans met foliedruk of thermodruk. Met foliedruk wordt een dunne kleur- goud,- of zilverfolie op het drukwerk aangebracht. Bij thermodruk wordt tekst of beeld extra geaccentueerd met een reliëfdruk in kleur of transparant.

Heeft u een mooi ontwerp voor uw zakelijke kerstkaart en wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn met een mooie afwerking met folie- of thermodruk? Maak dan een afspraak met Miranda Heijkoop of Jacqueline Ram, zij komen graag bij u langs met voorbeelden en ideeën.

Kerstkaarten met foliedruk

Foliedruk kleurfolie
Foliedruk kaartjes

Cadeaupapier

Foliedruk mailing

Vraag hier uw offerte op

Ik wil een offerte voor

15 + 10 =

Spot-uv en wit

Spot-uv en wit

De mogelijkheden van kleine oplage, (maar door zijn snelheid) ook middelgrote oplage zijn eindeloos. De MIRA is instaat om direct op golfkarton afdrukken van hoge kwaliteit te produceren.

Lees meer
Packing & displays

Packing & displays

De mogelijkheden van kleine oplage, (maar door zijn snelheid) ook middelgrote oplage zijn eindeloos. De MIRA is instaat om direct op golfkarton afdrukken van hoge kwaliteit te produceren.

Lees meer
Nano Note

Nano Note

Maak je vaak gebruik van zelfklevende notities, voor jezelf, of voor een presentatie of scrumsessie, dan moet je dit echt eens proberen!

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl