Printen op rubber

Verpakkingen als communicatiemiddel

De verpakkingsmarkt heeft enorme groeipotentie en dat is niet voor niks. De rol van verpakkingen gaat inmiddels verder dan alleen het beschermen van het product.

Een verpakking wordt steeds vaker ingezet om een merkbeleving teweeg te brengen. Daarmee hebben verpakkingen feitelijk hun eigen plaats verdiend in de marketingmix. Een verpakking moet functioneel, opvallend en herkenbaar zijn en geldt als een belangrijke trigger om een consument met koopintentie over te halen om voor dat product te kiezen.

Verpakkingen; van technisch ontwerp tot productie.

Wij hebben ons in de laatste jaren gespecialiseerd in verpakkingen. Wij gaan als volgt te werk:

  • Op basis van uw wensen en het product waar het om gaat maken wij een werktekening.
  • Vervolgens maken wij een digitaal contour-gesneden dummy van het gekozen materiaal zodat we kunnen checken of de verpakking technisch in orde is.
  • Daarna kan een creatief ontwerp worden gemaakt op de definitieve werktekening.
  • Wij printen en snijden de verpakking.

Bestaande verpakkingen inprinten

Heeft u bestaande verpakkingen zoals tassen, verzenddozen of productverpakkingen dan kunnen wij deze rechtstreeks inprinten. Handig als u slechts een kleine oplage met een ontwerp nodig heeft voor een speciale gelegenheid zoals een beurs of een mailing.

Verpakking met interieur

Een interieur in een doos zorgt er niet alleen voor dat uw product netjes gefixeerd blijft, maar zorgt ook voor een strakke presentatie. Wordt gebruikt voor o.a. productverpakkingen en (sample)maillings.

Display-verpakking

Een display-verpakking wordt gebruikt om een (promotionele) boodschap met betrekking tot het product over te brengen. Het wordt ingezet als point of sale (POS) materiaal en meestal op een opvallende plek in een winkel geplaatst. Het product blijft zichtbaar en wordt aantrekkelijk gepresenteerd.

Verpakking drukken
Verpakking drukken
Verpakking drukken
Verpakking drukken
Verpakking drukken
Verpakking drukken
Verpakking drukken
Verpakking drukken
Recycled kraftpapier

Recycled kraftpapier

Zoals de naam al aangeeft kent de oorsprong van recycled kraftpapier, 100% recyclede bestanddelen. De meest bekende is misschien wel die van de drinkpakken van Tetra pak.

Lees meer
Graspapier

Graspapier

Door een mix te maken van 50% hooi (zongedroogd gras) en 50% FSC-gecertificeerd papier ontstaat er bijzonder duurzaam eindproduct.

Lees meer
Zipper wall

Zipper wall

Een Zipperwall is een gebogen displaywand met stretchdoek. Ze zijn geschikt als beurswand of als achtergrond bij een presentatie.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl