Grootformaat display

Lifesizer

Grootformaat displays moeten opvallen en functioneel zijn. Net zoals bij verpakkingen kan er ondersteuning gegeven worden in het maken van een werktekening en een dummy zodat de display stevig staat en de juiste uitstraling krijgt.

Grootformaat displays op karton of kunststof

Van welk materiaal we de lifesizer of display maken is afhankelijk van de toepassing. Voor binnen wordt vaak stevig karton gebruikt. Voor buiten is een kunststof materiaal beter geschikt die tegen vocht kan. Wij vervaardigen zelf de steun die noodzakelijk is voor het stevig kunnen staan van de display.

Lifesizer

Grootformaat display

Zomerse promotionele producten

De zomer is voor de meeste mensen het favoriete seizoen. Lekker weer en lange dagen zorgen ervoor dat mensen veel en vaak buiten zijn.

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl