printen op golfkarton

Printen op golfkarton

Het mooi wit gestreken golfkarton geeft een prachtige afdrukkwaliteit. Golfkarton laat zich daarnaast ook goed bewerken waardoor er een breed scala aan producten gemaakt kan worden. Met het direct printen op golfkarton worden ook kleine aantallen interessant om te produceren.

Golfkarton rillen en contour snijden

Het golfkarton kunnen we printen in veel verschillende diktes: 1,5 mm voor verpakkingen en doosjes en bijvoorbeeld 5,5 mm voor grote displays. Het materiaal laat zich ook goed rillen en contour snijden. Quadraat ondersteunt ook bij de ontwikkeling en het maken van de werktekeningen.

Print op golfkarton

Kubussen van golfkarton

Zomerse promotionele producten

De zomer is voor de meeste mensen het favoriete seizoen. Lekker weer en lange dagen zorgen ervoor dat mensen veel en vaak buiten zijn.

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl