Printen op polyprop

Printen op kanaalplaat

Het materiaal dat bijvoorbeeld gebruikt word voor makelaarsborden, of ook wel V-borden genoemd, heet kanaalplaat of polyprop. Het materiaal is erg licht van gewicht en er bevinden zich luchtkanalen tussen het dunne kunststof waardoor het makkelijk te bewerken is.

Licht en weerbestendig

Indien je de kunststof bovenlaag half insnijdt tot in het luchtkanaal, kan het materiaal gebogen worden op de achterste kunststof laag waardoor allerlei vormen gemaakt kunnen worden. Het eindproduct is weerbestendig en makkelijk te monteren en transporteren. Voorbeelden van producten met kanaalplaat zijn makelaarsborden, displays, lifesizers, kubussen en beurswanden.

Kubus op polyprop
Kubus op kanaalplaat

Zomerse promotionele producten

De zomer is voor de meeste mensen het favoriete seizoen. Lekker weer en lange dagen zorgen ervoor dat mensen veel en vaak buiten zijn.

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl