Printen op polyprop

Printen op kanaalplaat

Het materiaal dat bijvoorbeeld gebruikt word voor makelaarsborden, of ook wel V-borden genoemd, heet kanaalplaat of polyprop. Het materiaal is erg licht van gewicht en er bevinden zich luchtkanalen tussen het dunne kunststof waardoor het makkelijk te bewerken is.

Licht en weerbestendig

Indien je de kunststof bovenlaag half insnijdt tot in het luchtkanaal, kan het materiaal gebogen worden op de achterste kunststof laag waardoor allerlei vormen gemaakt kunnen worden. Het eindproduct is weerbestendig en makkelijk te monteren en transporteren. Voorbeelden van producten met kanaalplaat zijn makelaarsborden, displays, lifesizers, kubussen en beurswanden.

Kubus op polyprop
Kubus op kanaalplaat

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Quadraat is klaar voor AVG

De nieuwe strengere privacywetgeving, de zgn. AVG, is vanaf 25 mei a.s. van kracht. Lees hier hoe wij u helpen aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl