Printen op rubber

PUZZEL PRINTEN

Breng uw boodschap op effectieve wijze over door deze te printen op een puzzel. Heeft uw klant of prospect uw puzzel eenmaal in elkaar gelegd dan zal men u niet snel meer vergeten. Wij maken uw persoonlijke puzzel al vanaf oplage 1.

Puzzel in diverse materialen

Wij printen uw puzzel op materialen zoals hout, kunststof of karton. Ieder soort heeft weer andere eigenschappen en een typerende uitstraling. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij puzzels fabriceren tot maximaal 2 x 3 meter. Indien gewenst kunnen de puzzels worden geleverd met een omdoos.

Zowel printen, snijden of frezen doen wij allemaal in eigen huis, daarom kunnen wij onze levertijden kort houden.

Toepassingen

Puzzels worden in de zakelijke markt gebruikt als relatiegeschenk voor een beurs of in een direct mailing. In groot formaat zijn ze weer geschikt voor evenementen of bij activiteiten.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een eigen puzzel laten maken? Neem dan contact op met Miranda Heijkoop of Jacqueline Ram, zij kunnen u vele voorbeelden laten zien.

Nano Note

Nano Note

Maak je vaak gebruik van zelfklevende notities, voor jezelf, of voor een presentatie of scrumsessie, dan moet je dit echt eens proberen!

Lees meer
Recycled kraftpapier

Recycled kraftpapier

Zoals de naam al aangeeft kent de oorsprong van recycled kraftpapier, 100% recyclede bestanddelen. De meest bekende is misschien wel die van de drinkpakken van Tetra pak.

Lees meer
Graspapier

Graspapier

Door een mix te maken van 50% hooi (zongedroogd gras) en 50% FSC-gecertificeerd papier ontstaat er bijzonder duurzaam eindproduct.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl