Printen op rubber

PUZZEL PRINTEN

Breng uw boodschap op effectieve wijze over door deze te printen op een puzzel. Heeft uw klant of prospect uw puzzel eenmaal in elkaar gelegd dan zal men u niet snel meer vergeten. Wij maken uw persoonlijke puzzel al vanaf oplage 1.

Puzzel in diverse materialen

Wij printen uw puzzel op materialen zoals hout, kunststof of karton. Ieder soort heeft weer andere eigenschappen en een typerende uitstraling. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij puzzels fabriceren tot maximaal 2 x 3 meter. Zowel printen, snijden of frezen doen wij allemaal in eigen huis, daarom kunnen wij onze levertijden kort houden.

Toepassingen

Puzzels worden in de zakelijke markt gebruikt als relatiegeschenk voor een beurs of in een direct mailing. In groot formaat zijn ze weer geschikt voor evenementen of bij activiteiten.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een eigen puzzel laten maken? Neem dan contact op met Miranda Heijkoop of Jacqueline Ram, zij kunnen u vele voorbeelden laten zien.

Sleeves

Sleeves

Een sleeve is een kartonnen wikkel, hoes of huls die om een product of verpakking wordt bevestigd of geplakt.

Lees meer
Thermodruk

Thermodruk

Thermodruk is een reliëfdruk waarbij tekst of beeld op het drukwerk komt te liggen. Deze vorm van drukwerkveredeling wordt ook wel paramount genoemd.

Lees meer
Foliedruk

Foliedruk

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl