Printen op rubber

PUZZEL PRINTEN

Breng uw boodschap op effectieve wijze over door deze te printen op een puzzel. Heeft uw klant of prospect uw puzzel eenmaal in elkaar gelegd dan zal men u niet snel meer vergeten. Wij maken uw persoonlijke puzzel al vanaf oplage 1.

Puzzel in diverse materialen

Wij printen uw puzzel op materialen zoals hout, kunststof of karton. Ieder soort heeft weer andere eigenschappen en een typerende uitstraling. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij puzzels fabriceren tot maximaal 2 x 3 meter. Indien gewenst kunnen de puzzels worden geleverd met een omdoos.

Zowel printen, snijden of frezen doen wij allemaal in eigen huis, daarom kunnen wij onze levertijden kort houden.

Toepassingen

Puzzels worden in de zakelijke markt gebruikt als relatiegeschenk voor een beurs of in een direct mailing. In groot formaat zijn ze weer geschikt voor evenementen of bij activiteiten.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een eigen puzzel laten maken? Neem dan contact op met Miranda Heijkoop of Jacqueline Ram, zij kunnen u vele voorbeelden laten zien.

Singeren

Singeren

Singeren is een bindtechniek waarbij de katernen van een brochure worden voorzien van een singersteek.

Lees meer
Laserprint op appels

Laserprint op appels

Laserprint op fruit en groente biedt geweldige kansen als het gaat om branding en promotionele acties.

Lees meer
Zipper wall

Zipper wall

Een Zipperwall is een gebogen displaywand met stretchdoek. Ze zijn geschikt als beurswand of als achtergrond bij een presentatie.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl