Printen op rubber

SLEEVES

Een sleeve is een kartonnen wikkel, hoes of huls die om een product of verpakking wordt bevestigd of geplakt. Denk bijvoorbeeld aan de sleeve om een pakje kauwgom, een bonbondoosje of toetjes.

Met de juiste bedrukking geven ze een mooie en luxe uitstraling aan het product. Maar ook productinformatie, logo en boodschap kunnen op de sleeve worden verwerkt. Sleeves zijn er in vele soorten, vormen en maten. Bovendien kunnen we technieken toepassen die de sleeve nog meer luxe uitstraling kunnen geven.

Stansen

Met een stans wordt een uitsnede gemaakt in de sleeve. Op die manier worden creatieve toepassingen mogelijk zoals het inklemmen van een artikel, zoals de lepel in het voorbeeld.

Präge

Een präge is een veredelingstechniek waarbij een 3d wordt verkregen voor tekst, logo of een afbeelding. In het voorbeeld is het bijzondere effect duidelijk zichtbaar.

Lamineren

Een sleeve verpakking kan worden gelamineerd in glans of mat. Dit geeft de sleeve niet alleen een mooie uitstraling, maar ook extra bescherming tegen vocht en vuil.

Alle vormen en bewerkingen van sleeves voor uw eigen product kunnen wij voor u toepassen en produceren.

Wilt u meer informatie en inspiratie maak dan een afspraak met Jacqueline Ram of Miranda Heijkoop, zij helpen u met veel plezier aan creatieve oplossingen.

Thermodruk afbeelding

Sleeve met toepassing

Thermodruk tekst

Sleeve met stans

Thermodruk tekst

Sleeve met präge

Zipper wall

Zipper wall

Een Zipperwall is een gebogen displaywand met stretchdoek. Ze zijn geschikt als beurswand of als achtergrond bij een presentatie.

Lees meer
Verzendverpakking printen

Verzendverpakking printen

Wij kunnen bestaande verzendverpakkingen printen, waardoor het nu ook mogelijk is verpakkingen met een eigen ontwerp in een klein aantal te produceren.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl