Printen op rubber

Totem display

Een totem display is een speciaal soort display die makkelijk en snel kan worden opgezet.

Eenvoudig op te zetten

Ze worden gebruikt om marketingboodschappen over merken en/of producten te communiceren en vooral de aandacht van de consument te trekken. Ze zijn ideaal voor de retail, beurzen en eigenlijk alle plaatsen met veel consumentenverkeer waar je verkoop wilt stimuleren.

De totem display is door een handig systeem tot een klein pakketje te vouwen en in een verzendverpakking te versturen. Ter plekke is de totem snel op te zetten tot een mooie grote display die men niet snel over het hoofd ziet.

Laminaat

Totem displays kunnen worden gelamineerd voor een luxe uitstraling en om de levensduur te verlengen.

RUbber printen

Totem Ellips Display

Pak uit met Kerstmis

Pak uit met Kerstmis

Kerstgeschenken hebben een hoge attentiewaarde en met de verpakking volledig in uw huisstijl presenteert u zich herkenbaar en professioneel.

Zomerse promotionele producten

Zomerse promotionele producten

De zomer is voor de meeste mensen het favoriete seizoen. Lekker weer en lange dagen zorgen ervoor dat mensen veel en vaak buiten zijn.

Print op bestaande producten

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Kerstkaarten en kerstattenties

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl