Printen op rubber

Totem display

Een totem display is een speciaal soort display die makkelijk en snel kan worden opgezet.

Eenvoudig op te zetten

Ze worden gebruikt om marketingboodschappen over merken en/of producten te communiceren en vooral de aandacht van de consument te trekken. Ze zijn ideaal voor de retail, beurzen en eigenlijk alle plaatsen met veel consumentenverkeer waar je verkoop wilt stimuleren.

De totem display is door een handig systeem tot een klein pakketje te vouwen en in een verzendverpakking te versturen. Ter plekke is de totem snel op te zetten tot een mooie grote display die men niet snel over het hoofd ziet.

Laminaat

Totem displays kunnen worden gelamineerd voor een luxe uitstraling en om de levensduur te verlengen.

RUbber printen

Totem Ellips Display

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Quadraat is klaar voor AVG

De nieuwe strengere privacywetgeving, de zgn. AVG, is vanaf 25 mei a.s. van kracht. Lees hier hoe wij u helpen aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl