Printen op rubber

Pak uit met Kerstmis

Met een kerstgeschenk waarbij u, als bedrijf, herkenbaar blijft slaat u 2 vliegen in één klap. U geeft een bruikbaar en origineel geschenk en u bent in beeld iedere keer dat het geschenk wordt gebruikt.

Kaart- en kwartetspelen

Kaart- en kwartetspelen zijn nog altijd bijzonder populair in Nederland. Ze lenen zich ook uitstekend om te voorzien van uw logo en huisstijl. Kwartetspelen kunnen zelfs volledig rondom uw product en/of dienstverlening worden bedacht en vorm gegeven. Deze artikelen worden langer bewaard en bij iedere keer dat het spel wordt gespeeld bent u weer goed in beeld.

Verpakkingen voor uw kerstgeschenk

Met de verpakking van een kerstpakket- of geschenk geeft u direct al een visitekaartje af. Vele soorten verpakkingen zijn prima te voorzien van uw eigen huisstijl zodat meteen duidelijk is van wie deze afkomstig is.

Bij Quadraat ontwerpen, printen en snijden wij uw eigen verpakkingen zoals wijndozen, productverpakkingen, verpakkingen met displays en meer.

Personaliseren

De attentiewaarde van een kerstgeschenk wordt sterk vergroot door de verpakking te personaliseren met naam of beeldmateriaal. Doorgaans worden gepersonaliseerde  (kerst)geschenken beter gewaardeerd en langer bewaard door de ontvanger.

Heeft u vragen of ideeën? Bel of mail ons en vraag naar Jacqueline Ram of Miranda Heijkoop, zij helpen u met veel plezier aan creatieve oplossingen.

Wilt u meer informatie en inspiratie maak dan een afspraak met Jacqueline Ram of Miranda Heijkoop, zij helpen u met veel plezier met ideeën voor uw kerstgeschenk.

 

 

Foliedruk kleurfolie

Kaart- of kwartetspel

Foliedruk kaartjes

Wijndoos in eigen huisstijl

Thermodruk afbeelding

Cadeauverpakking

Meer producten

Reclame & print

Reclame & print

Promotionele producten op papier zoals folders, brochures, waaiers, en boeken zijn belangrijke communicatie-middelen.

Lees meer
Huisstijl

Huisstijl

Met een doordacht stappenplan kan voor nu en in de toekomst een consistent gebruik van uw huisstijl verzekerd worden.

Lees meer
Verpakkingen

Verpakkingen

Quadraat heeft zich ontwikkeld tot een specialist in het maken van dozen en verpakkingen. Van werktekening tot eindproduct.

Lees meer

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl