Printen op rubber

Verzendverpakking printen

Door middel van onze specifieke machine kunnen wij bestaande verzendverpakkingen voorzien van een eigen logo of ontwerp.

Wit of kraft

Wij printen met een op water gebaseerde inkt. De inkt geeft een mooie afdrukkwaliteit op wit kraftpapier of bruin kraftpapier. Houd er rekening mee dat de kleur van de verpakking invloed heeft op de bedrukking.

RUbber printen

Verzendverpakking kraft

Print op bestaande producten

Bij Quadraat luisteren we altijd goed naar onze klanten en daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe technieken die aansluiten bij nieuwe wensen.

Kerstkaarten en kerstattenties

De feestdagen staan voor de deur en u wilt graag met iets origineels komen en bovendien een visitekaartje afgeven bij uw relaties. We helpen u graag op weg met wat ideeën en mogelijkheden.

Drukwerkveredeling

Bij foliedruk wordt een kleur-, metaal- of holografische folie op het drukwerk aangebracht. Dit kan op gewoon offset drukwerk, maar ook in combinatie met andere speciale technieken zoals preegdruk (reliëf) en lamineren.

Quadraat is klaar voor AVG

De nieuwe strengere privacywetgeving, de zgn. AVG, is vanaf 25 mei a.s. van kracht. Lees hier hoe wij u helpen aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Contact

Quadraat Grafimedia B.V.
Jan van der Heijdenstraat 25
3261 LE Oud-Beijerland
Telefoon 0186 - 617 233
E-mail ob@quadraat.nl